Sertifikati i nagrade

SERTIFIKATI:Generacija 2016/2017.god: Student magistarskih studija Ranko Raičević je uspješno završio NATO kurs M6-109 Network Vulnerability Assessment and Risk Mitigation Course, i uspješno položio ispit za zvanje Certified Ethical Hacker.Untitled


Studenti magistarskih studija Sajber bezbjednosti će u okviru projekta Erasmus + KA1: Mobility for learners and staff – Higher Education Student and Staff Mobility imati priliku da učestvuju u programima mobilnosti sa partnerskim univerzitetom,   Bucks New University, UK.logo_en

Trajanje projekta: 2016- 2017
Projekat je finansiran od strane Evropske Komisije.


Studenti magistarskih studija Sajber bezbjednosti: Cisco_logo.svg_

  • Kenan Duraković (generacija 2015/2016)
  • Isak Mrkaić (generacija 2015/2016)

su uspješno završili program obuke po CISCO standardu i odbili sertifikat: CISCO Introduction to Cyber Security (izdat od strane CISCO akademije: BUCKS New University, UK).


logo_en ECESMStudenti magistarskih studija Sajber bezbjednosti:

  • Dejan Tomović (generacija 2013/2014)
  • Igor Vujačić (generacija 2013/2014)

su učestvovali u implementaciji Tempus projekta ‘Unapređenje sistema obrazovanja u oblasti sajber bezbjednosti u Crnoj Gori’ – ECESM kao predavači na obukama i radionicama koje su organizovane za nastavnike informatike i ICT koordinatore u osnovnim i srednjim školama u Crnoj Gori.


Studenti magistarskih studija Sajber bezbjednosti:Cisco_logo.svg_

  • Dejan Tomović (generacija 2013/2014)
  • Igor Ognjanović (generacija 2014/2015)
  • Aleksandar M. Anđić (generacija 2014/2015)

su uspješno završili program obuke po CISCO standardu i odbili sertifikat: CISCO Introduction to Cyber Security (izdat od strane CISCO akademije: BUCKS New University, UK).

NAGRADE:GetImageStudentkinja magistarskih studija Sajber bezbjednosti, Tea Banda (generacija 2015/2016) je na konkursu Ministartsva nauke Crne Gore za učašće na programu CERN-a „Studentska ljetnja škola CERN 2016“ odabrana za učešće u programu iz oblasti inženjerskih nauka/ICT.

Studentska ljetnja škola CERN-a održava se svake godine u trajanju od 8-13 nedjelja tokom jula i avgusta i obuhvata teoretsku obuku, učešće na radionicama, seminarima, izložbama kao i eksperimentalni rad. Najbolji crnogorski studenti imaće priliku da se uključe u svakodnevni rad CERN-ovih velikih istraživačkih timova koji realizuju interdisciplinarna istraživanja, slušaju predavanja, posjete CERN-ove laboratorije i postrojenja, kao i opremu kojom raspolaže ova institucija, učestvuju na radionicama s naučnicima koji su lideri u svojim oblastima istraživanja.

Comments are closed